Spitale

ddd-spitale-clinici-iasi

Conform legislației, serviciile de dezinsecție preventivă trebuie efectuate obligatoriu în unitățile sanitare (cum ar fi spitale clinici, cabinetele medicale sau unitățile de recuperare) odată la 3 luni sau ori de câte ori este nevoie, pentru a stingere un focar. Procedurile de deratizare se execută continuu și ritmic, rolul acestuia fiind de a împiedica refacerea populației de dăunători.

Cum se efectuează deratizarea, dezinsecția și dezinfecția în spitale?

Dezinsecția și dezinfecția poate fi de două feluri:

  • profilactică sau preventivă – această metodă are rolul de a împiedica creșterea populației și răspândirea dăunătorilor și a germenilor patogeni. Pentru a preveni apariția acestor dăunători în unitățile sanitare, se recomandă procedurile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție și în clădirile învecinate.
  • terapeutică (sau de combatere) – această metodă are rolul de a distruge complet sau în proporții cât mai mari populația de insecte, pentru a combate diferite boli infecțioase sau parazitare. Procedurile de dezinfecție și dezinsecție sunt efectuate în mod repetat până când focarul a fost stins.

Cum efectuăm aceste proceduri la Everclean DDD.

În timpul efectuării serviciilor, personalul este supravegheat de specialiști atestați. Se folosesc doar produse avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor, făcând operațiunea cât mai sigură și eficientă.

  • Pentru serviciile de dezinsecție pot fi folosite echipamente de pulverizare grosieră cu pompă de joasă presiune, generatoare de ceață rece, nebulizare cu aparate ULV sau termonebulizare cu aparate generatoare de ceață caldă.
  • Pentru serviciile de deratizare se pot utiliza momeli raticide sau capcane adezive și mecanice.
  • Pentru serviciile de dezinfecție se folosesc dezinfectanți profesionali ce vor fi pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceață rece

Avem un program de lucru flexibil, astfel că putem stabili împreună cel mai convenabil orar.

Everclean DDD efectuează servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în spitale, clinici, cabinete medicale și unități de recuperare, oriunde în Iași. Sunați-ne la numărul de telefon 0726.157.702 / 0726.157.701 sau contactați-ne online pentru a stabili împreună programul și alte detalii.

Serviciile noastre nu se limitează doar la unitățile sanitare ci pot fi efectuate și în instituțiile publice, în spații comerciale dar și pentru persoane fizice.

Solicitare ofertă DDD