Școli și Grădinițe

 

ddd-iasi-scoli-gradiniteEverclean DDD vă ajută să aveți grijă de sănătatea copiilor și să respectați normele de igienă impuse de legislația în vigoare pentru instituțiile de învățământ cum ar fi: grădinițe, creșe, dar și școli, licee sau campusuri universitare, efectuând operațiuni de periodice de deratizare, dezinsecție și dezinfecție oriunde în Iași.

Folosim doar substanțe eficiente ce nu sunt periculoase și necesită o perioadă de părăsire a spațiului scurtă, de 1 oră pentru gândaci și 4-6 ore pentru purici/ploșnițe. Serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt esențiale pentru a crea condiții optime de igienă în instituțiile de învățământ și nu numai.

Având în vedere faptul că, copii își desfășoară activitățile pentru o bună parte de timp în aceste locații, folosim doar echipamente și substanțe eficiente, sigure pentru oameni și animale. Soluțiile utilizate sunt așadar autorizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Operațiunile DDD sunt efectuate sub supravegherea specialiștilor avizați, pentru a fi cât mai eficiente și sigure.

Efectuarea serviciilor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în școli și grădinițe

Everclean DDD are experiență în curățarea unităților de învățământ din Iași, așadar poți fi sigur că serviciile noastre vor fi de calitate. La sfârșitul procedurii, se efectuează un proces verbal în care se vorbește atât de cantitatea și denumirea substanțelor utilizate cât și metodele utilizate pentru igienizarea spațiului respectiv.

Programul nostru este flexibil, astfel că putem interveni la ora la care este mai convenabil pentru dumneavoastră, pentru a nu coincide cu programul elevilor sau al studenților. În cazul tratamentelor de gândaci, perioada de părăsire a spațiului este de 1 oră iar pentru purici sau ploșnițe este de 4-6 ore.

Operațiunile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție efectuate în școli , grădinițe sau alte unități de învățământ sunt de două feluri:

  • profilactică, ce are rolul de a preveni răspândirea sau înmulțirea dăunătorilor sau a germenilor patogeni
  • terapeutică, ce are rolul de a distruge insectele, bolile infecțioase sau parazitare. Aceste operațiuni sunt realizate până la distrugerea completă a focarului.

Everclean DDD oferă servicii DDD oriunde în Iași în orice unități de învățământ dar chiar și în spațiile comerciale, clădiri de birouri, fabrici, spații private (locuințe) etc.

Solicitare ofertă DDD