Magazine

ddd-magazine-iasi

Operațiunile de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție au devenit obligatorii în magazine dar și în alte firme certificate în acest domeniu (agențiile de comerț) odată cu aderarea României la Uniunea Europeană.

Astfel, indiferent de activitățile ce se desfășoară în aceste locații, angajatorii au obligativitatea să desfășoare operațiuni DDD odată la 3 luni sau ori de câte ori este nevoie.

Cum se efectuează serviciile DDD în magazine

În urma efectuării operațiunilor de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție, angajatorul va primi un proces verbal pe care îl poate prezenta autorităților pentru a dovedi că spațiul este igienizat corespunzător, în cazul unui control de igienă. În acest document sunt prezentate de asemenea tipul și cantitatea de substanțe folosite.

La Everclean DDD, toate substanțele utilizate sunt autorizate și nu sunt periculoase pentru oameni sau animale, având totodată o perioadă necesară de părăsire a spațiului scurtă, între 0-1 ore pentru gândaci și 4-6 ore pentru ploșnițe/purici. Operațiunile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt efectuate de personal bine pregătit, urmărit cu atenție de specialiști avizați. Asfel, ai garanția că spațiul va fi într-adevăr curățat.

Cât costă serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în magazine?

Tarifele pentru astfel de servicii variază în funcție de anumiți factori, cum ar fi:

  • spațiul în care sunt efectuate
  • mărimea suprafeței
  • gradul de infestare
  • tipul dăunătorilor
  • numărul de operațiuni efectuate pe perioada contractului
  • timpul necesar pentru efectuarea serviciilor

Programul nostru este foarte flexibil, așadar ne putem organiza după orarul dumneavoastră. Contactați-ne la numerele de telefon 0726.157.702 / 0726.157.701 și vom stabili de comun acord cum și când să venim. Oferim servicii DDD oriunde în Iași – nu doar în magazine ci și în alte centre comerciale, unități sanitare, instituții publice, clădiri de birouri, fabrici, spații private etc.

Reputația unui magazin depinde mult de igiena spațiului respectiv. Având în vedere calitatea serviciilor noastre, puteți fi siguri că nu veți avea reclamații din acest punct de vedere din partea clienților.