Instituții

 

ddd-iasi-institutii-publiceConform legislației în vigoare, normele de igienă ce includ operațiunile de Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare sunt obligatorii în România în toate unitățile, atât în instituțiile publice cât și în spațiile private.

Angajatorii au așadar obligația să efectueze servicii DDD odată la câteva luni în spațiile în care-și desfășoară activitatea. Serviciile de dezinsecție pot fi  efectuate lunar sau ori de câte ori este nevoie, în cazul în care trebuie stins un focar. Serviciile de deratizare sunt efectuate trimestrial sau ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

După cum știm, în instituțiile publice, productivitatea trebuie să fie cât mai ridicată. Pentru a obține acest lucru, trebuie să vă asigurați că angajații sunt în siguranță – serviciile DDD sunt esențiale gestionarea dăunătorilor din instituțiile publice, asigurând că gândacii, șoarecii, șobolanii sau ciupercile sau alți dăunători sunt eliminați din fiecare birou.

Cum se efectuează serviciile de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție în instituții publice?

Procesul verbal de recepție al lucrărilor de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție vor fi dovada că aceste servicii au fost prestate. Tot în aceste documente se precizează și substanțele folosite. Acesta trebuie prezentat în cazul unui control de igienă.

Everclean DDD utilizează doar substanțe autorizate de către Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Personalul este bine pregătit și urmărit îndeaproape de specialiști avizați pentru a efectua operațiunea cât mai corect.

Everclean DDD nu prestează astfel de servicii doar în instituții publice ci și în unitățile sanitare industriale, agențiile de comerț și spațiile private, oriunde în Iași. Prețul diferă în funcție de mărimea spațiului, de gradul de infectare și de substanțele sau metodele ce sunt utilizate.

Avem un program flexibil, așadar ne putem mula după orarul instituțiilor. Perioada de părăsire este relativ scurtă și diferă în funcție de substanțele utilizate. În cazul tratamentelor pentru gândaci perioada de părăsire este de 0-1 ore iar în cazul ploșnițelor sau al puricilor este de 4-6 ore.

Contactează-ne la 0726.157.702 / 0726.157.701 pentru a stabili împreună când putem efectua această operațiune.

Solicitare ofertă DDD