Hoteluri

ddd-hotel-iasi

Hotelurile, restaurantele și barurile sunt unele din cele mai predispuse spații la dăunători. Din acest motiv, serviciile DDD sunt obligatorii prin lege, pentru a evita apariția rozătoarelor sau a insectelor în spațiul respectiv, acestea cauzând adesea transmiterea de boli între angajați/clienți dar și crearea de focare de infecție.

De ce să apelezi la servicii DDD în hoteluri

Pe lângă factorul legislativ, trebuie să luați în considerare și reputația afacerii dumneavoastră. Dacă o singură camera a fost infestată, reputația hotelului are foarte mult de suferit. Cel mai simplu mod de a vă proteja reputația este să apelați la servicii profesioniste DDD oricând atât în mod periodic, pentru prevenție și pe loc, dacă este nevoie.

Everclean DDD oferă servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în orice unitate cu regim hotelier din Iași. Aceste activități sunt desfășurate de către personal avizat sub atenția a unui medic veterinar, fiind utilizate doar produse soluții avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Soluțiile folosite nu sunt periculoase pentru oameni sau animale.

Calitatea serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în hoteluri

Ținând cont de standardele înalte pe care le au clienții atunci când vine vorba de unitățile cu regim hotelier, oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru a ne ridica atât la așteptările dumneavoastră cât și ale clienților.

Având în vedere că problemele legate de gestionarea dăunătorilor sunt unice pentru fiecare hotel, se efectuează un plan specific pentru fiecare unitate. Astfel, prețul diferă în funcție de suprafață, tipul dăunătorilor dar și de gradul de infecție.

Dispunem de program flexibil, pentru a nu afecta programul de funcționare a hotelului. Perioada de părăsire diferă în funcție de substanțele necesare pentru realizarea procedurii DDD.

Everclean oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție nu doar în hoteluri ci și în unitățile sanitare, industriale, agențiile publice sau spațiile private. Contactează-ne pentru a stabili împreună un program convenabil și data de intervenție.

Solicitare ofertă DDD