Fabrici

ddd-fabrici-iasi

Serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt obligatorii în unitățile cu profil industrial cum ar fi fabricile, conform legislației în vigoare. Motivul este faptul că prezența dăunătorilor este problematică în orice tip de afacere, provocând pe lângă transmiterea bolilor între angajați și pagube materiale serioase.

Serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în fabrici

Aceste proceduri trebuie efectuate periodic pe loc în cazul unui focar de infecție ce necesită a fi stins. Everclean DDD oferă cele mai bune servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din Iași.

Dispunem de personal antrenat și de specialiști ce îi supraveghează atent pe tot parcursul procedurii. Substanțele utilizate sunt avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor.

Unele din procedurile efectuate includ:

  • Depistarea căilor de acces pentru a crea o barieră împotriva rozătoarelor sau a insectelor
  • Exterminarea dăunătorilor
  • Neutralizarea deșeurilor de origine animală

Procedurile sunt efectuate până la distrugerea tuturor dăunătorilor indiferent că vorbim de gândaci, șobolani, șoareci și alte tipuri insecte.

Dacă este cazul, pot fi folosite diferite capcane luminoase, adezive sau electro-insecticide în cazul insectelor zburătoare deoarece acestea reprezintă un risc major pentru industria alimentară și de prelucrare a băuturilor.

Totodată ne ocupăm și de dezinfecția spațiilor folosind substanțe eficiente și autorizate. Astfel vă ajutăm să aveți un mediu de producție sigur, curat și sănătos.

Dacă este nevoie, putem interveni și între intervenții pentru a extermina toți vectorii care mai reapar, indiferent că vorbim de gândaci, șoareci, șobolani sau alte insecte.

Prețul serviciilor DDD efectuate în fabrici depinde de mai mulți factori, cum ar fi suprafața spațiului, gradul de infestare dar și tipul de dăunători. În cazul în care vă confruntați cu astfel de probleme, contactați-ne acum pentru a stabili împreună un program convenabil și prețul intervenției. Dispunem de program flexibil, așadar ne adaptăm nevoilor clienților.

Efectuăm serviciile DDD nu doar în fabrici sau unitățile industriale ci și în unitățile sanitare, de învățământ, alte instituții publice sau chiar în spațiile private (în cazul persoanelor fizice).

Solicitare ofertă DDD