Centre Comerciale

ddd-centru-comercial-iasi

Serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt obligatorii prin lege în centrele comerciale. Echipa Everclean DDD oferă astfel de servicii oriunde în Iași. Conform actului normativ, perioada de executare a lucrărilor de dezinsecție se efectuează la cel mult 3 luni iar cele de deratizare se efectuează la cel mult 6 luni, însă pot fi efectuate și mai des dacă este cazul.

Efectuarea serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în centre comerciale

Avem un program flexibil, așadar putem efectua aceste operațiuni oricând este mai convenabil pentru dumneavoastră. În urma procedeelor, se va efectua un proces verbal care poate fi prezentat autorităților în cazul unui control de igienă pentru a dovedi efectuarea acestor servicii. În aceste documente este specificată data, metodele utilizate dar și denumirea și cantitatea substanțelor.

Tariful pentru astfel de servicii la Everclean DDD diferă în funcție de mărimea suprafeței, de gradul de infestare dar și de metodele utilizate pentru a elimina dăunatorii (sau pentru a preveni apariția acestora).

Pe perioada contractului, vom interveni ori de câte ori este nevoie pentru a extermina toți vectorii, indiferent că vorbim de gândaci, șoareci, șobolani, purici, ploșnițe sau alte insecte.

Calitatea serviciilor

Everclean DDD dispune de personal instruit, ce are experiență în efectuarea acestor servicii. Substanțele utilizate sunt avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor, prietenoase cu mediul, așadar nu sunt periculoase, având o perioadă de părăsire mică, în funcție de tipul dăunătorilor: pentru gândaci, perioada este de 0-1 ore iar pentru purici, ploșnițe este de de la 4 la 6 ore.

Personalul este de asemenea supravegheat cu atenție de specialiști avizați pentru a garanta eliminarea tuturor dăunătorilor din încăpere.

Oferim servicii de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție oriunde în Iași atât pentru centrele comerciale cât și cele industriale, unitățile de învățământ, sanitare și chiar pentru spațiile private. Contactați-ne acum pentru a stabili împreună un program care să vi se potrivească. Vă vom ajuta să scăpați rapid de acest inconvenient.

Solicitare ofertă DDD