Birouri

ddd-birouri-iasi

Serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție sunt obligatorii prin lege pentru clădirile de birouri, în scopul de a combate rozătoarele, insectele târâtoare sau zburătoare. Sunt efectuate de asemenea pentru a elimina sporii și bacteriile din unitatea respectivă.

Conform legislației în vigoare (Ordinul 82/09.02.2015), procedurile DDD trebuie efectuate periodic pentru a înlătura șoarecii, gândacii sau alte insecte, acestea fiind responsabile pentru transmiterea și de multiplicarea agenților patogeni, a bolilor contagioase dar și parazitare în rândul angajaților dar și a animalelor din unitatea respectivă.

De ce trebuie efectuate serviciile DDD în birouri?

Clădirile de birouri sunt adesea principala „țintă” a gândacilor sau a rozătoarelor. Mediul în sine este prielnic pentru acești dăunători, datorită dimensiunii sale și poziționării birourilor. Atunci când apar, ținerea sub control a dăunătorilor poate fi dificilă, motiv pentru care se recomandă efectuarea serviciilor DDD în mod periodic și pentru care legislația obligă unitatea respectivă să apeleze la astfel de servicii de dezinsecție și dezinfecție la intervale nu mai mari de 3 luni și servicii de deratizare la intervale nu mai mari de 6 luni.

De ce să apelezi la Everclean pentru servicii DDD în biroul tău?

Everclean DDD pune accent pe calitatea serviciilor. Acestea sunt efectuate folosind doar substanțe autorizate, de către personal avizat.

Având în vedere că petrecem cel mai mult timp din zi la birou, noi dispunem de un program flexibil pentru a interveni doar atunci când este convenabil pentru client, perioada de părăsire a locuinței fiind între 0-1 ore în cazul gândacilor și de 4-6 ore în cazul puricilor sau al ploșnițelor.

Oferim servicii DDD oriunde în Iași iar acestea nu se limitează la clădirile de birouri, ci pot fi efectuate și în unitățile sanitare, agențiile publice, unitățile industriale sau spațiile private. Contactează-ne acum pentru a stabili data de intervenție și programul care este convenabil pentru dumneavoastră.

Solicitare ofertă DDD