Asociații de Proprietari

ddd-iasi-asociatie-proprietari

Conform legislației în vigoare, serviciile DDD – deratizare, dezinsecție și dezinfecție sunt obligatorii în blocuri, apartamente, curți interioare, case etc. Acestea trebuie efectuate în mod frecvent pentru a combate un focar sau a preveni apariția unuia. Normele de igienă impun ca operațiunile de dezinsecție să fie efectuate la fiecare 3 luni iar cele de deratizare la un interval de maximum 6 luni.

Everclean DDD asigură servicii de calitate superioară pentru asociațiile de proprietari din Iași. Pe lângă eficiența serviciilor, la sfârșit, vom intocmi un proces verbal cu care, în cazul unui control din partea autorităților, veți putea dovedi efectuarea acestor servicii în spațiul respectiv.

Efectuarea serviciilor de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție în Asociații de Proprietari

Avem un program de lucru flexibil, așadar ne putem organiza după un orar agreat de dumneavoastră pentru a efectua serviciile DDD în cea mai buna perioadă a zilei / săptămânii.

Folosim doar substanțe autorizate, utilizate de personal instruit, care are parte de traininguri periodice pentru a folosi cele mai noi metode și norme. Mai mult de atât, aceste operațiuni sunt efectuate sub supravegherea specialiștilor avizați, asigurând calitatea serviciilor DDD.

Având în vedere faptul că asociațiile de proprietari pot fi foarte diferite, tariful diferă în funcție de mai mulți factori, de la suprafața spațiului la gradul de infecție, tipul dăunătorilor etc. Din acest motiv vă încurajăm să ne contactați în vederea unei evaluări. Evaluarea este gratuită (inclusiv deplasarea) iar în urma ei, ne asigurăm să va facem cea mai bună ofertă posibilă.

Serviciile de Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție sunt efectuate de Everclean DDD oriunde în Iași, atât în spațiile exterioare cât și interioare, indiferent de mărimea acestora, de la asociații de proprietate cum ar fi blocuri, ghene de blocuri, case până la curți interioare etc. Serviciile noastre pot fi efectuate de asemenea și în unitățile de învățământ, unitățile sanitare, agențiile comerciale, industriale etc.

Nu trebuie să-ți mai bați capul cu dăunătorii. De la șoareci, șobolani la ploșnițe, purici, gândaci sau orice insecte târâtoare sau zburătoare până la ciuperci, viruși și multe altele, toate pot fi eliminate cu ajutorul Everclean DDD.

Solicitare ofertă DDD