Despre noi

Suntem o companie care oferă servicii de DDD pe raza județului Iași pentru o gamă foarte variată de clienți. Punem un accent foarte mare pe calitatea serviciilor pe care le oferim, promptitudinea cu care intervenim atunci când suntem solicitați și pe tehnologiile pe care le folosim în procesul desfășurării serviciilor.

despre-ddd-iasi

De ce Everclean DDD?

Ai nenumărate motive să ne alegi drept colaborator de încredere pentru tot ceea ce înseamnă DDD:

  • Oferim servicii de cea mai înaltă calitate – Echipa noastră de profesioniști asigură servicii DDD rapide și eficiente.
  • Dispunem de substanțe și echipamente autorizate – Substanțele utilizate de noi sunt autorizate de Ministerul Sănătății, iar toate procedurile sunt efectuate în condiții de maximă siguranță.
  • Autorizație DSP – Dispunem de autorizație DSP și DSV.
  • Eficiență maximă – Personalul nostru este calificat și instruit astfel încât eficiența serviciilor sa fie pe primul loc.
  • Costuri minime – Serviciile noastre sunt foarte accesibile și ne asigurăm ca raportul calitate / preț să fie de fiecare dată unul excelent.

Ce servicii oferim

Everclean DDD vizează intervenții rapide pentru eliminarea dăunătorilor folosind doar substanțe autorizate de Ministerul Sănătății indiferent de tipul spațiului: de la depozite, magazine, hale, spații comerciale, grădinițe și școli până la restaurante, baruri și fast food-uri. Oferim servicii complete pentru persoanele fizice și juridice.

  • Servicii Deratizare – Oferim servicii de deratizare, folosind diferite metode (adaptându-ne în funcție de nevoi) pentru a reduce numărul de rozătoare cum ar fi șoareci sau șobolani din spațiul respectiv.
  • Servicii Dezinsecție – Ajutăm la combaterea sau prevenirea artropodelor vectoare de germeni patogeni sau dăunătoare
  • Servicii Dezinfecție – Folosim metode de decontaminare ce urmăresc distrugerea formelor vegetale de microorganisme dar pentru a combate sau preveni infecțiile

Aici puteți vedea lista completă de servicii DDD, iar dacă aveți vă putem oferi orice fel de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin oricare din mijloacele de comunicare puse la dispoziție pe site.

Solicitare oferta DDD